Geef een meerwaarde aan je wagen tot wel €1000,-

De term car-detailing is niet zomaar gekozen. Het is een verzamelnaam van wastechnieken die allemaal als doel hebben om uw wagen gedetailleerd te reinigen. Zowel aan de buitenzijde als het interieur. Na onze intensieve behandeling is de wagen weer net als nieuw, waardoor de meerwaarde stijgt van 100 tot wel 1000 euro.

Car-detailing is zoveel meer dan even met de wagen door de wasstraat rijden. We poetsen de wagen zelf. Helemaal handmatig en zeer intensief. Daarom zal je de wagen ook minstens voor 1 dag bij ons moeten laten. Op voorhand bestellen is dan ook noodzakelijk voor onze planning.

Vraag nu jouw car-detailing aan

Polieren

is het weg halen van fijne krassen door middel van een filterdunne laag van je lak te halen. Geeft een nieuwe look aan je auto.

Wat doen we?

  • Auto wassen
  • Polieren

Wagen 1 dag nodig

Quartzen

 is een duurzame verhardingslaag over je wagen leggen ter bescherming tegen kleine krassen, zure regen, vogelpoep, teer en schadelijke UV-stralen. 

Wat doen we?

  • Auto wassen
  • Polieren
  • Quartzen

Wagen 2 dagen nodig

Dieptereiniging

de interieurbekleding (leer of stof) krijgt een intensieve dieptereiniging. Bij stof gebeurd dit dmv stoom. Bij leder gebruiken we een speciaal reinigingsmiddel. Keuze uit volledige reiniging (alle stoelen, dak, koffer) of per stoel. 

Wat doen we?

  • Auto wassen
  • Dieptereiniging

Wagen 2 dagen nodig

LET OP: Alle prijzen zijn inclusief btw.

Onderstaande prijzen zijn basisprijzen. Het is noodzakelijk langs te komen bij AT Carwash voor een juiste prijs prijsbepaling. Deze prijs hangt af van de staat van uw wagen.

AUTO CAMIONETTE
Polieren € 242,- € 280,-
Quartzen € 540,-
Dieptereiniging Volledig = € 242,-
of € 50,- per stoel
Volledig = € 280,-
of € 50,- per stoel
All-in (Polieren + dieptereiniging : 3 dagen) € 484,- € 533,-

Plaats hier je aanvraag voor car-detailing.

Per nummerplaat dien je een aanvraag te doen. Voor meerdere nummerplaten kan je de procedure gewoon herhalen of contacteer ons via info@the-carwash.be. Na je aanvraag contacteren we je zo snel mogelijk om de behandeling in te plannen.

Als het formulier verstuurd is ontvangt u van ons een automatische bevestigingsmail. Check dus zeker je mailbox, maar ook je spam-folder. Als u na een uurtje nog geen e-mail heeft ontvangen is er waarschijnlijk iets misgelopen en kan u best even contact met ons opnemen via 0496 81 72 27.